Краса

Масло жожоба для волосся

Загадкове і незвичайне рослина, зване Симмондса або Жожоба (хохоби, Simmondsia chinensi), своєю батьківщиною може вважати безлюдні райони Північно-Західної Мексики і США. Його плоди не менш незвичайні. Вони мають хитромудру тригранну форму і з їх насіння люди добувають олію жожоба, що має такі унікальні і цінні властивості, завдяки яким жінки протягом багатьох століть використовували цей засіб для волосся і шкіри. Виникає питання, що ж такого цінного в маслі жожоба і так воно дієво при різноманітних проблемах з волоссям, як про це говорять? 

Зміст

Склад масла жожоба

Похожие статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»
Закрыть
Закрыть